HERTZ Kööpenhamina Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

HERTZ Kööpenhamina Lentoasema

Paras vuokra-auto Kööpenhamina Lentoasema (CPH), Tanska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Kööpenhamina Lentoasema

Pakettiauton HERTZ Kööpenhamina Lentoasema

HERTZ kohteessa Kööpenhamina Lentoasema
HERTZ
HERTZ
7.8
/10
Todella hyvä
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.9
/10
Auton hakeminen
7.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Kööpenhamina Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Kööpenhamina Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.4/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Kööpenhamina Lentoasema oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 16,49 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Tanskassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Kööpenhamina Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 17,36 € päivässä.

  Flizzr -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kööpenhamina Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Flizzr on Smart Forfour Mini -luokasta 11,17 €/päivä.

  Tanska:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Flizzr -vuokraamoilta kohteessa Kööpenhamina Lentoasema on Opel Astra, hinnalla 45,87 €/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto Alamo -vuorkaamolta (8.3/10 arvosana 500+ asiakkaalta). Auto on Volkswagen Golf, hintaan 38,41 €/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Renault Captur. Sen hinta on alkaen 24,65 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.4/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina Lentoasema on Smart Forfour SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 11,16 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Kööpenhamina Lentoasema

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: International Ap, Copenhagen, 2770
Puhelinnumero: 32509300
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 7.8/10, mikä on Todella hyvä

HERTZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kööpenhamina Lentoasema

HERTZ-autovuokraus rautatieasemilta

HERTZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kööpenhamina Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kööpenhamina Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ