MEX Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

MEX Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema (PUJ), Dominikaaninen tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

MEX Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton MEX Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Mex Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Mex Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema oli Hyundai i10 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 18,37 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Mini -luokasta kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Dominikaaninen tasavaltassa. Halvin Mini -luokan auto Mex Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema on Hyundai i10 hintaan 18,37 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Mex Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema on Kia Sportage hintaan 91,65 $ päivässä.

  InterRent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 5.9/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo InterRent on Kia Picanto Mini -luokasta 23,56 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Punta Cana Kansainvälinen Lentoasemassa on Mini , jonka hinta InterRent -vuokraamoilta maksaa alkaen 23,56 $ päivä Kia Picantolla.

  Dominikaaninen tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto InterRent -vuokraamoilta kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema on Suzuki Vitara, hinnalla 34,30 $/päivä

  Dominikaaninen tasavalta :n, suosituin vuokraamo on Alamo (keskimääräinen arvosana 4.2/10 100+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Mini -luokan auto kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema on Chevrolet Spark , , alkaen 40,03 $ /päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Chevrolet Trax. Sen hinta on alkaen 69,03 $/päivä Alamo -vuokraamolta, jonka arvostelu on 4.2/10, 100+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema on Kia Picanto Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,69 $/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa MEX -autoista kohteessa Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

MEX
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Mex Rent A Car
Osoite: AEROPUERTO INTL DE PUNTA CANA, TERMINAL B, PUNTA CANA, DO, 23000
Puhelinnumero: 809-959-1241
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

MEX-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

MEX-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Punta Cana Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä MEX