EUROPCAR Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

Paras vuokra-auto Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen (STI), Dominikaaninen tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

Pakettiauton EUROPCAR Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

EUROPCAR kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen
EUROPCAR
EUROPCAR
3.5
/10
Huono
2.6
/10
Rahalle vastinetta
4.6
/10
Puhtaus
2.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
2.6
/10
Auton hakeminen
4.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 3.5/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen oli Volkswagen Passat Standardi -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 24,66 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Vuokraus -luokasta kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen ja Katumaasturi -luokasta Dominikaaninen tasavaltassa. Halvin Vuokraus -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen on Hyundai H1 hintaan 137,10 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen on Renault Duster hintaan 45,75 $ päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen keskimääräisellä arvosanalla 5/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Chevrolet Spark Mini -luokasta 13,49 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinenssa on Tila-auto , jonka hinta Alamo -vuokraamoilta maksaa alkaen 106,17 $ päivä Suzuki APVlla.

  Dominikaaninen tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen on Chevrolet Trax, hinnalla 29,19 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen on Chevrolet Spark Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,49 $/päivä. Alamo -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: SANTIAGO DEL CIBAO INT'L AIRPORT, SANTIAGO
Puhelinnumero: 1 809 2338150
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 3.5/10, mikä on Huono

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Santiago Lentoasema Cibao, Kansainvälinen. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR