FIREFLY Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

FIREFLY Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

Paras vuokra-auto Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen (SDQ), Dominikaaninen tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

FIREFLY Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

Pakettiauton FIREFLY Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Firefly -autovuokraamoita kohteessa Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Firefly -vuokraamolta kohteessa Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen oli Kia Picanto Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 30,68 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Dominikaaninen tasavaltassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Firefly -vuokraamolta kohteesta Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen on Suzuki Jimny hintaan 63,72 $ päivässä.

  InterRent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen keskimääräisellä arvosanalla 5.5/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo InterRent on Renault Duster Katumaasturi -luokasta 44,76 $/päivä.

  Dominikaaninen tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto InterRent -vuokraamoilta kohteessa Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen on Renault Duster, hinnalla 44,76 $/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Chevrolet Trax. Sen hinta on alkaen 32,63 $/päivä Alamo -vuokraamolta, jonka arvostelu on 4.7/10, 50+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen on Chevrolet Spark Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,49 $/päivä. Alamo -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 4.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa FIREFLY -autoista kohteessa Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

FIREFLY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Firefly
Osoite: Ruta 66 Salida Del Aeropuerto Las Americas, Santo Domingo, Santo Domingo
Puhelinnumero: 8095490731
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.

FIREFLY-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

FIREFLY-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Santo Domingo Lentoasema Las Americas, Kansainvälinen. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä FIREFLY