Avoauto -autonvuokraus Inari
10
00
10
00
Avoauto -autonvuokraus Inari

Avoauto -autonvuokraus Inari

Paras vuokra-auto Inari, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Avoauto-autovuokraus kohteessa Inari

EUROPCAR kohteessa Inari
EUROPCAR
EUROPCAR
8.9
/10
Erinomainen
8.3
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
9.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Inari autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Inari asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Mercedes C Class Convertible SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Inari. Sen hinta on alkaen 249,07 €/päivä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Inari keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Toyota Auris Pienikokoinen -luokasta 39,67 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Inari on Nissan Micra, hinnalla 39,92 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Inari on Volkswagen Polo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 32,06 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Avoauto-autovuokraushinnat kohteessa Ivalo Lentoasema (IVL)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 58 € alkaen 32 € alkaen 125 € alkaen 158 € alkaen 249 € alkaen 107 € alkaen 57 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 33 € alkaen 33 € alkaen 97 € alkaen 122 €
Europcar
Europcar
alkaen 40 € alkaen 40 € alkaen 94 € alkaen 61 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 49 € alkaen 50 € alkaen 113 € alkaen 152 € alkaen 133 €
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 55 € alkaen 231 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 39 € alkaen 39 € alkaen 114 €
addCar
addCar
alkaen 188 €

Avoauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Inari

Avoauto-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Inari

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Inari. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Avoauto