Luksus -autonvuokraus Ivalo Lentoasema

10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Ivalo Lentoasema

Luksus -autonvuokraus Ivalo Lentoasema

Paras vuokra-auto Ivalo Lentoasema (IVL), Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Luksus Ivalo Lentoasema

EUROPCAR kohteessa Ivalo Lentoasema
EUROPCAR
EUROPCAR
8.9
/10
Erinomainen
8.3
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
9.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Ivalo Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Ivalo Lentoasema asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on Mercedes E Class SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Ivalo Lentoasema. Sen hinta on alkaen 140,32 €/päivä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ivalo Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Toyota Auris Pienikokoinen -luokasta 35,28 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Ivalo Lentoasemassa on 9-paikkainen , jonka hinta Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 119,70 € päivä Volkswagen Caravellella.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Ivalo Lentoasema on Nissan Micra, hinnalla 35,51 €/päivä

  Halvin 9-paikkainen -luokan auto kohteessa Ivalo Lentoasema Hertz Car Hire -vuokraamoilta (8.5/10 arvosana 100+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Ford Tourneo hintaan 147,95 €/päivä.

  Halvin Säästö -luokan auto samalta vuokraamolta: Hertz Car Hire Auto on Ford Fiesta, hintaan 44,26 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ivalo Lentoasema on Volkswagen Polo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,51 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ivalo Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ivalo Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus