Alle 21 -autonvuokraus Lempaala
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Alle 21 -autonvuokraus Lempaala

Paras vuokra-auto Lempaala, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Alle 21-autovuokraus kohteessa Lempaala

HERTZ kohteessa Lempaala
HERTZ
HERTZ
8.9
/10
Erinomainen
8.3
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.1
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Lempaala autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lempaala keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 37,13 $/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Lempaala on Ford Fiesta, hinnalla 40,50 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 38,71 $/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lempaala on Skoda Citigo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 37,12 $/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Alle 21-autovuokraushinnat kohteessa Tampere Lentoasema (TMP)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 38 $ alkaen 39 $ alkaen 145 $ alkaen 78 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 66 $ alkaen 57 $ alkaen 95 $ alkaen 152 $ alkaen 250 $ alkaen 161 $ alkaen 81 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 38 $ alkaen 39 $ alkaen 135 $ alkaen 99 $
Europcar
Europcar
alkaen 40 $ alkaen 41 $ alkaen 118 $ alkaen 73 $
FiRent
FiRent
alkaen 60 $ alkaen 77 $ alkaen 149 $ alkaen 107 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 41 $ alkaen 42 $ alkaen 118 $ alkaen 150 $ alkaen 185 $ alkaen 111 $
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 66 $

Alle 21-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lempaala

Alle 21-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lempaala

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lempaala. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Alle 21