ADDCAR Oulu Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ADDCAR Oulu Lentoasema

Paras vuokra-auto Oulu Lentoasema (OUL), Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ADDCAR Oulu Lentoasema

Pakettiauton ADDCAR Oulu Lentoasema

ADDCAR kohteessa Oulu Lentoasema
ADDCAR
ADDCAR
7.9
/10
Todella hyvä
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
7.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Oulu Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  addCar -autovuokraamoita kohteessa Oulu Lentoasema arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.9/10. Halvin auto addCar -vuokraamolta kohteessa Oulu Lentoasema oli Opel Corsa Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 40,00 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Säästö -luokan auto addCar -vuokraamolta kohteesta Oulu Lentoasema on Opel Corsa hintaan 40,00 € päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Oulu Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Volkswagen Up Mini -luokasta 32,78 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Oulu Lentoasema on Nissan Micra, hinnalla 33,11 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Thrifty Car Rental -vuorkaamolta (8/10 arvosana 25+ asiakkaalta). Auto on Hyundai i20, hintaan 28,57 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 60,87 €/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Oulu Lentoasema on Hyundai i10 Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,26 €/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamon arvosteli 25+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ADDCAR -autoista kohteessa Oulu Lentoasema

ADDCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: addCar
Osoite: Lentokentantie 720, Oulu, 90460
Puhelinnumero: +358400595524
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.9/10, mikä on Todella hyvä

ADDCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Oulu Lentoasema

ADDCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Oulu Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Oulu 10.5 km / 6.52 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Oulu Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ADDCAR