Eksoottinen -autonvuokraus Vaasa
10
00
10
00
Eksoottinen -autonvuokraus Vaasa

Eksoottinen -autonvuokraus Vaasa

Paras vuokra-auto Vaasa, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Eksoottinen-autovuokraus kohteessa Vaasa

HERTZ kohteessa Vaasa
HERTZ
HERTZ
8.9
/10
Erinomainen
8.3
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.1
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Vaasa autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Vaasa asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Mercedes C Class Convertible SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Vaasa. Sen hinta on alkaen 248,34 €/päivä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Vaasa keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 48,18 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Vaasa on Ford Fiesta, hinnalla 50,58 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 55,82 €/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Vaasa on Skoda Fabia Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 40,00 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Eksoottinen-autovuokraushinnat kohteessa Vaasa

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 48 € alkaen 51 € alkaen 112 € alkaen 150 € alkaen 131 €
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 59 € alkaen 65 € alkaen 112 € alkaen 177 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 64 €
Europcar
Europcar
alkaen 53 € alkaen 55 € alkaen 179 € alkaen 290 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 71 € alkaen 133 €

Eksoottinen-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Vaasa

Eksoottinen-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Vaasa

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Vaasa. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Eksoottinen