SIXT Ylojarvi
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SIXT Ylojarvi

Paras vuokra-auto Ylojarvi, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SIXT Ylojarvi

SIXT-autovuokraus kohteessa Ylojarvi

SIXT kohteessa Ylojarvi
SIXT
SIXT
8.5
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
8.7
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.1
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Ylojarvi autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  SIXT Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Ylojarvi arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 8.5/10. Halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Ylojarvi oli Skoda Citigo Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 33,91 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Säästö -luokan auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Ylojarvi on Ford Fiesta hintaan 41,31 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ylojarvi keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 33,92 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Ylojarvi on Ford Fiesta, hinnalla 37,00 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 35,36 €/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ylojarvi on Skoda Citigo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 33,91 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SIXT -autoista kohteessa Ylojarvi

SIXT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: SIXT Rent A Car
Osoite: Taninkatu 11, Tampere, 33400
Puhelinnumero: +358-201122530
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 8.5/10, mikä on Erinomainen

SIXT-autovuokraushinnat kohteessa Tampere Lentoasema (TMP)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 60 € alkaen 52 € alkaen 87 € alkaen 139 € alkaen 228 € alkaen 147 € alkaen 74 €
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 34 € alkaen 35 € alkaen 132 € alkaen 71 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 34 € alkaen 35 € alkaen 123 € alkaen 91 €
Europcar
Europcar
alkaen 37 € alkaen 37 € alkaen 108 € alkaen 66 €
FiRent
FiRent
alkaen 55 € alkaen 71 € alkaen 136 € alkaen 98 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 37 € alkaen 39 € alkaen 108 € alkaen 137 € alkaen 169 € alkaen 101 €
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 61 €

SIXT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Ylojarvi

SIXT-autovuokraus lentokentiltä

SIXT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ylojarvi

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ylojarvi. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SIXT