Katumaasturi -vuokraus Bastia

10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Bastia

Katumaasturi -vuokraus Bastia

Paras vuokra-auto Bastia, Ranska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Katumaasturi Bastia

ADA kohteessa Bastia
ADA
ADA
8.8
/10
Erinomainen
8.3
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.5
/10
Auton hakeminen
9.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Bastia autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Bastia asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Seat Arona Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Bastia. Sen hinta on alkaen 37,63 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Bastia, katso ADA Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 250+ asiakasta 8.8/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton ADA Car Rental Bastia kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Opel Mokka. Se maksaa noin 92,88 € päivässä.

  ADA Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bastia keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo ADA Car Rental on Renault Clio Säästö -luokasta 26,89 €/päivä.

  Ranska:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto ADA Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Bastia on Renault Clio, hinnalla 26,89 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Peugeot 208. Sen hinta on alkaen 29,24 €/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bastia on Citroen C3 Enterprise -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,97 €/päivä. Enterprise -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Bastia

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Bastia

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bastia. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi