THRIFTY Bergerac Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

THRIFTY Bergerac Lentoasema

Paras vuokra-auto Bergerac Lentoasema (EGC), Ranska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

THRIFTY Bergerac Lentoasema

Pakettiauton THRIFTY Bergerac Lentoasema

THRIFTY kohteessa Bergerac Lentoasema
THRIFTY
THRIFTY
8.3
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
8.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.4
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10000+ asiakasarvosteluun

Bergerac Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Thrifty Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Bergerac Lentoasema arvosteli 10000+ asiakasta arvosanalla 8.3/10. Halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteessa Bergerac Lentoasema oli Opel Corsa Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 27,61 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Bergerac Lentoasema ja Säästö -luokasta Ranskassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Bergerac Lentoasema on Ford Focus hintaan 54,33 $ päivässä. Halvin Säästö -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Bergerac Lentoasema on Opel Corsa hintaan 27,61 $ päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bergerac Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Fiat 500 Mini -luokasta 41,05 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Bergerac Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta AVIS Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 50,52 $ päivä Fiat 500Xlla.

  Ranska:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Bergerac Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 44,98 $/päivä

  Ranska :n, suosituin vuokraamo on SIXT Rent A Car (keskimääräinen arvosana 8.1/10 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Bergerac Lentoasema on BMW 1 Series , , alkaen 108,64 $ /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Peugeot 208. Sen hinta on alkaen 58,16 $/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bergerac Lentoasema on Opel Corsa Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,61 $/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa THRIFTY -autoista kohteessa Bergerac Lentoasema

THRIFTY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Thrifty Car Rental
Osoite: Aeroport De Roumanieres, Bergerac, 24100
Puhelinnumero: +33 (0)672682799
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.3/10, mikä on Erinomainen

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Bergerac Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bergerac Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä THRIFTY