EUROPCAR Carcassonne Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Carcassonne Lentoasema

Paras vuokra-auto Carcassonne Lentoasema (CCF), Ranska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Carcassonne Lentoasema

Pakettiauton EUROPCAR Carcassonne Lentoasema

EUROPCAR kohteessa Carcassonne Lentoasema
EUROPCAR
EUROPCAR
8
/10
Todella hyvä
7.7
/10
Rahalle vastinetta
8.6
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.7
/10
Auton hakeminen
7.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10000+ asiakasarvosteluun

Carcassonne Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Carcassonne Lentoasema arvosteli 10000+ asiakasta arvosanalla 8/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Carcassonne Lentoasema oli Renault Twingo Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 37,12 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Ranskassa. Halvin Säästö -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Carcassonne Lentoasema on Peugeot 208 hintaan 38,29 € päivässä.

  Keddy-By-Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Carcassonne Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Keddy-By-Europcar on Fiat 500 Mini -luokasta 30,60 €/päivä.

  Ranska:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta kohteessa Carcassonne Lentoasema on Peugeot 208, hinnalla 31,56 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuorkaamolta (7.2/10 arvosana 5000+ asiakkaalta). Auto on Volkswagen Polo, hintaan 28,95 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Carcassonne Lentoasema on Opel Astra Firefly Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 22,30 €/päivä. Firefly Car Rental -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Carcassonne Lentoasema

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: APT DE CARCASSONNE EN PAYS CATHARE, CARCASSONNE, 11000
Puhelinnumero: 33 0 468722369
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8/10, mikä on Todella hyvä

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Carcassonne Lentoasema

EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Carcassonne Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Carcassonne Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR