Alle 25 -autonvuokraus La Rochelle Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Alle 25 -autonvuokraus La Rochelle Lentoasema

Paras vuokra-auto La Rochelle Lentoasema (LRH), Ranska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Alle 25 La Rochelle Lentoasema

KEDDY BY EUROPCAR kohteessa La Rochelle Lentoasema
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.4
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
9.1
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.5
/10
Auton hakeminen
7.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

La Rochelle Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Keddy-By-Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa La Rochelle Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Keddy-By-Europcar on Fiat 500 Mini -luokasta 30,33 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka La Rochelle Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 32,33 € päivä Fiat 500Llla.

  Ranska:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta kohteessa La Rochelle Lentoasema on Peugeot 208, hinnalla 33,44 €/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa La Rochelle Lentoasema Thrifty Car Rental -vuokraamoilta (8.1/10 arvosana 10000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Ford Focus hintaan 30,85 €/päivä.

  Halvin Säästö -luokan auto samalta vuokraamolta: Thrifty Car Rental Auto on Renault Clio, hintaan 27,23 €/päivä.

  Ranska :n, suosituin vuokraamo on SIXT Rent A Car (keskimääräinen arvosana 7.8/10 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa La Rochelle Lentoasema on Peugeot 308 , , alkaen 28,67 € /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Peugeot 208. Sen hinta on alkaen 25,86 €/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa La Rochelle Lentoasema on Renault Twingo Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,97 €/päivä. Europcar -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Alle 25-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia La Rochelle Lentoasema

Alle 25-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia La Rochelle Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta La Rochelle Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Alle 25