INTERNATIONAL Hannover Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

INTERNATIONAL Hannover Lentoasema

Paras vuokra-auto Hannover Lentoasema (HAJ), Saksa. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

INTERNATIONAL Hannover Lentoasema

Pakettiauton INTERNATIONAL Hannover Lentoasema

INTERNATIONAL kohteessa Hannover Lentoasema
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
8.2
/10
Erinomainen
7.4
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
8.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.1
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Hannover Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  International Supplier -autovuokraamoita kohteessa Hannover Lentoasema arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 8.2/10. Halvin auto International Supplier -vuokraamolta kohteessa Hannover Lentoasema oli Opel Adam Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 34,04 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Hannover Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Saksassa. Halvin Säästö -luokan auto International Supplier -vuokraamolta kohteesta Hannover Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 38,24 € päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto International Supplier -vuokraamolta kohteesta Hannover Lentoasema on Opel Astra hintaan 45,00 € päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Hannover Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.3/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on BMW 1 Series Pienikokoinen -luokasta 20,94 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Hannover Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 38,79 € päivä Volkswagen Pololla.

  Saksa:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Hannover Lentoasema on BMW 1 Series, hinnalla 20,94 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Hannover Lentoasema on Hyundai i10 InterRent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,47 €/päivä. InterRent -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa INTERNATIONAL -autoista kohteessa Hannover Lentoasema

INTERNATIONAL
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: International Supplier
Osoite: Flughafenstr./Mietwagenzentrum, Hannover, 30669
Puhelinnumero: +49-1806-666666
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.2/10, mikä on Erinomainen

INTERNATIONAL-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Hannover Lentoasema

INTERNATIONAL-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Hannover Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Hannover Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä INTERNATIONAL