EAZY Bali Lentoasema Denpasar
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EAZY Bali Lentoasema Denpasar

Paras vuokra-auto Bali Lentoasema Denpasar (DPS), Indonesia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EAZY Bali Lentoasema Denpasar

EAZY-autovuokraus kohteessa Bali Lentoasema Denpasar

EAZY kohteessa Bali Lentoasema Denpasar
EAZY
EAZY
7.4
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
7.6
/10
Puhtaus
6.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Bali Lentoasema Denpasar autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Eazy -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bali Lentoasema Denpasar keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Eazy on Toyota Aygo Mini -luokasta 32,31 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Bali Lentoasema Denpasarssa on Mini , jonka hinta Eazy -vuokraamoilta maksaa alkaen 32,31 € päivä Toyota Aygolla.

  Indonesia:n suosituimman vuokrausluokan, 7-paikkainen -luokan, halvin auto Eazy -vuokraamoilta kohteessa Bali Lentoasema Denpasar on Suzuki APV Van, hinnalla 47,67 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bali Lentoasema Denpasar on Toyota Aygo Eazy -vuokraamolta. Sen hinta on vain 32,31 €/päivä. Eazy -vuokraamon arvosteli 25+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EAZY -autoista kohteessa Bali Lentoasema Denpasar

EAZY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Eazy
Osoite: Bali Ngurah Rai Airport
Puhelinnumero: +62361249691 ,+6281237866833
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.4/10, mikä on Todella hyvä

EAZY-autovuokraushinnat kohteessa Bali Lentoasema Denpasar

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Eazy
Eazy
alkaen 32 € alkaen 37 € alkaen 48 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 57 €
Trac-Astra
Trac-Astra
alkaen 37 € alkaen 69 € alkaen 64 €

EAZY-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Bali Lentoasema Denpasar

EAZY-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Bali Lentoasema Denpasar

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Kuta 2.53 km / 1.57 mi
 • Bali 9.53 km / 5.92 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bali Lentoasema Denpasar. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EAZY