TRAC ASTRA Lombok Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

TRAC ASTRA Lombok Lentoasema

Paras vuokra-auto Lombok Lentoasema (LOP), Indonesia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

TRAC ASTRA Lombok Lentoasema

TRAC ASTRA-autovuokraus kohteessa Lombok Lentoasema

Lombok Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Suosituin autonvuokrausluokka Lombok Lentoasemassa on Standardi , jonka hinta Trac-Astra -vuokraamoilta maksaa alkaen 49,56 € päivä Toyota Avanzalla.

  Indonesia:n suosituimman vuokrausluokan, 7-paikkainen -luokan, halvin auto Trac-Astra -vuokraamoilta kohteessa Lombok Lentoasema on Toyota Innova, hinnalla 71,09 €/päivä

  Halvin Standardi -luokan auto kohteessa Lombok Lentoasema Trac-Astra -vuokraamoilta (0/10 arvosana + asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Toyota Avanza hintaan 49,56 €/päivä.

  Halvin 7-paikkainen -luokan auto samalta vuokraamolta: Trac-Astra Auto on Toyota Innova, hintaan 71,09 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lombok Lentoasema on Toyota Avanza Trac-Astra -vuokraamolta. Sen hinta on vain 49,56 €/päivä. Trac-Astra -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa TRAC ASTRA -autoista kohteessa Lombok Lentoasema

TRAC ASTRA
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Trac-Astra
Osoite: Jl Pariwisata Tanak Awu Praya , Lombok
Puhelinnumero: 622187787787
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

TRAC ASTRA-autovuokraushinnat kohteessa Lombok Lentoasema

Pakettiauto
Pakettiauto
Trac-Astra
Trac-Astra
alkaen 71 €

TRAC ASTRA-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lombok Lentoasema

TRAC ASTRA-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lombok Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lombok Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä TRAC ASTRA