TRAC ASTRA Makassar
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

TRAC ASTRA Makassar

Paras vuokra-auto Makassar, Indonesia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

TRAC ASTRA Makassar

TRAC ASTRA-autovuokraus kohteessa Makassar

TRAC ASTRA kohteessa Makassar
TRAC ASTRA
TRAC ASTRA
7.4
/10
Todella hyvä
7
/10
Rahalle vastinetta
7
/10
Puhtaus
8.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Makassar autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Trac-Astra -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Makassar keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Trac-Astra on Toyota Avanza Standardi -luokasta 78,63 €/päivä.

  Indonesia:n suosituimman vuokrausluokan, 7-paikkainen -luokan, halvin auto Trac-Astra -vuokraamoilta kohteessa Makassar on Toyota Innova, hinnalla 94,83 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Makassar on Toyota Avanza Trac-Astra -vuokraamolta. Sen hinta on vain 78,63 €/päivä. Trac-Astra -vuokraamon arvosteli 25+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa TRAC ASTRA -autoista kohteessa Makassar

TRAC ASTRA
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Trac-Astra
Osoite: Meet and Greet -Arrival Area,  Jl. Prof. Abdurahman Basalamah II No. 2  - Racing Center  Kec. Panakkukang, Makassar, Makassar
Puhelinnumero: 62411450000
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.4/10, mikä on Todella hyvä

TRAC ASTRA-autovuokraushinnat kohteessa Sultan Hasanuddin Lentoasema (UPG)

Pakettiauto
Pakettiauto
Trac-Astra
Trac-Astra
alkaen 95 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 154 €

TRAC ASTRA-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Makassar

TRAC ASTRA-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Makassar

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Makassar. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä TRAC ASTRA