CARHIRE Knock Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

CARHIRE Knock Lentoasema

Paras vuokra-auto Knock Lentoasema (NOC), Irlanti. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CARHIRE Knock Lentoasema

CARHIRE-autovuokraus kohteessa Knock Lentoasema

CARHIRE kohteessa Knock Lentoasema
CARHIRE
CARHIRE
7.5
/10
Todella hyvä
6.9
/10
Rahalle vastinetta
8.4
/10
Puhtaus
7.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10000+ asiakasarvosteluun

Knock Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  CARHIRE -autovuokraamoita kohteessa Knock Lentoasema arvosteli 10000+ asiakasta arvosanalla 7.5/10. Halvin auto CARHIRE -vuokraamolta kohteessa Knock Lentoasema oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 15,33 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Irlantissa. Halvin Säästö -luokan auto CARHIRE -vuokraamolta kohteesta Knock Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 15,48 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Knock Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Polo Säästö -luokasta 17,15 €/päivä.

  Irlanti:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Knock Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 17,15 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuorkaamolta (7.7/10 arvosana 5000+ asiakkaalta). Auto on Volkswagen Polo, hintaan 17,13 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 15,48 €/päivä CARHIRE -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.5/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Knock Lentoasema on Ford Ka Dollar Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 5,91 €/päivä. Dollar Car Rental -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CARHIRE -autoista kohteessa Knock Lentoasema

CARHIRE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: CARHIRE
Osoite: SERVICED BY EUROPCAR, Knock Airport, Knock, Mayo
Puhelinnumero: 353 61 206094
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.5/10, mikä on Todella hyvä

CARHIRE-autovuokraushinnat kohteessa Knock Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
CARHIRE
CARHIRE
alkaen 15 € alkaen 15 € alkaen 28 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 6 € alkaen 7 € alkaen 51 € alkaen 19 € alkaen 11 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 16 € alkaen 17 € alkaen 91 € alkaen 70 € alkaen 109 € alkaen 28 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 16 € alkaen 17 € alkaen 162 € alkaen 90 € alkaen 34 €
Europcar
Europcar
alkaen 19 € alkaen 17 € alkaen 32 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 19 € alkaen 124 € alkaen 125 € alkaen 124 € alkaen 22 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 16 € alkaen 17 € alkaen 32 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 26 € alkaen 17 € alkaen 97 € alkaen 84 € alkaen 28 €
Payless Car Rental
Payless Car Rental
alkaen 16 € alkaen 11 € alkaen 162 € alkaen 90 € alkaen 34 €

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Knock Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Knock Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CARHIRE