Alle 25 -autonvuokraus Jeju-si
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Alle 25 -autonvuokraus Jeju-si

Paras vuokra-auto Jeju-si, Korea (Etelä-). Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Alle 25-autovuokraus kohteessa Jeju-si

HERTZ kohteessa Jeju-si
HERTZ
HERTZ
7.7
/10
Todella hyvä
7.6
/10
Rahalle vastinetta
7.3
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.8
/10
Auton hakeminen
7.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Jeju-si autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Jeju-si keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Kia Morning Säästö -luokasta 27,65 €/päivä.

  Korea (Etelä-):n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Jeju-si on Hyundai Elantra, hinnalla 36,15 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Hyundai Elantra. Sen hinta on alkaen 58,64 €/päivä AVIS Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 4.9/10, 100+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Jeju-si on Kia Morning Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,65 €/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Alle 25-autovuokraushinnat kohteessa Jejun Kansainvälinen Lentoasema (CJU)

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 28 €
Lotte-Rent-A-Car
Lotte-Rent-A-Car
alkaen 33 € alkaen 83 € alkaen 101 € alkaen 108 € alkaen 71 € alkaen 54 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 87 € alkaen 189 € alkaen 112 € alkaen 119 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 34 € alkaen 184 € alkaen 247 € alkaen 68 €
KT KUMHO
KT KUMHO
alkaen 53 € alkaen 131 € alkaen 166 € alkaen 125 € alkaen 94 €

Alle 25-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Jeju-si

Alle 25-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Jeju-si

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Jeju-si. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Alle 25