BUDGET Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema (VTE), Laos. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton BUDGET Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget -autovuokraamoita kohteessa Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Budget -vuokraamolta kohteessa Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema oli Suzuki APV Van Vuokraus -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 68,95 € päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Toyota Vios Pienikokoinen -luokasta 44,77 €/päivä.

  Laos:n suosituimman vuokrausluokan, Tila-auto -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Hiace, hinnalla 103,42 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema on Ford Everest Avis -vuokraamolta. Sen hinta on vain 40,71 €/päivä. Avis -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget
Osoite: Wattay International Airport, Vientiane
Puhelinnumero: +856 21 513 115
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Lentoaseman terminaalin palvelutiski — Yrityksellä on palvelutiski lentoaseman terminaalissa. Tapaat kuljettajan siellä.

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

BUDGET-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Vientiane Wattayn Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET