Katumaasturi -vuokraus Liepaja Lentoasema

10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Liepaja Lentoasema

Katumaasturi -vuokraus Liepaja Lentoasema

Paras vuokra-auto Liepaja Lentoasema (LPX), Latvia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Katumaasturi Liepaja Lentoasema

SIXT kohteessa Liepaja Lentoasema
SIXT
SIXT
7.9
/10
Todella hyvä
7.3
/10
Rahalle vastinetta
9.5
/10
Puhtaus
7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Liepaja Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Liepaja Lentoasema asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Nissan Juke SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Liepaja Lentoasema. Sen hinta on alkaen 116,77 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Liepaja Lentoasema, katso SIXT Rent A Car -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 50+ asiakasta 7.9/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton SIXT Rent A Car Liepaja Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Nissan Juke. Se maksaa noin 116,77 $ päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Liepaja Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Volkswagen Polo Säästö -luokasta 106,43 $/päivä.

  Latvia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Liepaja Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 106,43 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Liepaja Lentoasema on Volkswagen Polo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 106,43 $/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Liepaja Lentoasema

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Liepaja Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Liepaja Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi