ENTERPRISE Riika Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ENTERPRISE Riika Lentoasema

Paras vuokra-auto Riika Lentoasema (RIX), Latvia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ENTERPRISE Riika Lentoasema

Pakettiauton ENTERPRISE Riika Lentoasema

Riika Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Enterprise -autovuokraamoita kohteessa Riika Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Enterprise -vuokraamolta kohteessa Riika Lentoasema oli Toyota Yaris Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 23,82 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Latviassa. Halvin Säästö -luokan auto Enterprise -vuokraamolta kohteesta Riika Lentoasema on Toyota Yaris hintaan 23,82 $ päivässä.

  Auto-5 -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Riika Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Auto-5 on Toyota Aygo Mini -luokasta 39,12 $/päivä.

  Latvia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Auto-5 -vuokraamoilta kohteessa Riika Lentoasema on Nissan Micra, hinnalla 40,51 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Fiat Punto. Sen hinta on alkaen 16,29 $/päivä Green-Motion -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.5/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Riika Lentoasema on Skoda Rapid Spaceback InterRent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,46 $/päivä. InterRent -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ENTERPRISE -autoista kohteessa Riika Lentoasema

ENTERPRISE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Enterprise
Osoite: TERMINAL E ARRIVAL HALL, LIDOSTA RIGA 10/1, MARUPES NOVADS, LV1053, Riga
Puhelinnumero: 0037129338899
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

ENTERPRISE-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Riika Lentoasema

ENTERPRISE-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Riika Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Riika 8.15 km / 5.06 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Riika Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ENTERPRISE