SIXT Mauritius
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SIXT Mauritius

Paras vuokra-auto Mauritius, Mauritius. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SIXT Mauritius

SIXT-autovuokraus kohteessa Mauritius

Mauritius autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  SIXT Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Mauritius arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Mauritius oli Kia Picanto Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 40,87 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Mini -luokasta Mauritiusssa. Halvin Mini -luokan auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Mauritius on Kia Picanto hintaan 40,87 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Mauritius keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Suzuki Alto Mini -luokasta 39,01 €/päivä.

  Mauritius:n suosituimman vuokrausluokan, Mini -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Mauritius on Suzuki Alto, hinnalla 39,01 €/päivä

  Mini -luokassa suosituin malli on Suzuki Celerio. Sen hinta on alkaen 29,19 €/päivä Royal-Car-Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Mauritius on Hyundai i10 OLA Mauritius -vuokraamolta. Sen hinta on vain 26,36 €/päivä. OLA Mauritius -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SIXT -autoista kohteessa Mauritius

SIXT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: SIXT Rent A Car
Osoite: Royal Road, Calodyne, .
Puhelinnumero: +230-52509999
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

SIXT-autovuokraushinnat kohteessa Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 41 € alkaen 45 €
OLA Mauritius
OLA Mauritius
alkaen 26 € alkaen 35 € alkaen 125 €
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
alkaen 29 € alkaen 29 € alkaen 57 €
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 43 € alkaen 43 € alkaen 98 € alkaen 237 € alkaen 64 € alkaen 98 €
Pingouin-Car
Pingouin-Car
alkaen 31 € alkaen 37 € alkaen 99 € alkaen 56 € alkaen 62 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 45 € alkaen 48 € alkaen 55 € alkaen 84 €
Europcar
Europcar
alkaen 46 € alkaen 57 € alkaen 129 € alkaen 112 € alkaen 126 € alkaen 121 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 40 € alkaen 47 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 46 € alkaen 88 € alkaen 66 € alkaen 103 €
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
alkaen 32 € alkaen 37 € alkaen 58 € alkaen 65 €
International Supplier
International Supplier
alkaen 50 € alkaen 56 €
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 60 € alkaen 52 € alkaen 157 €
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
alkaen 27 € alkaen 34 €
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
alkaen 29 € alkaen 31 € alkaen 117 € alkaen 61 €
Thrifty
Thrifty
alkaen 46 € alkaen 49 €
Surprice
Surprice
alkaen 61 € alkaen 71 € alkaen 85 €

SIXT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Mauritius

SIXT-autovuokraus lentokentiltä

SIXT-autovuokraus lähikaupungeissa

SIXT-autovuokraus satamilta

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Mauritius

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Mauritius. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SIXT