ALAMO Asuncin Airport

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ALAMO Asuncin Airport

Paras vuokra-auto Asuncin Airport (ASU), Paraguay. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ALAMO Asuncin Airport

Pakettiauton ALAMO Asuncin Airport

Asuncin Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Alamo -autovuokraamoita kohteessa Asuncin Airport arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Alamo -vuokraamolta kohteessa Asuncin Airport oli Hyundai i10 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,08 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Asuncin Airport ja Katumaasturi -luokasta Paraguayssa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Asuncin Airport on Hyundai Accent hintaan 28,43 € päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Asuncin Airport on Hyundai Tucson hintaan 53,08 € päivässä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Asuncin Airportssa on Pienikokoinen , jonka hinta National -vuokraamoilta maksaa alkaen 46,55 € päivä Hyundai Accentlla.

  Paraguay:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Asuncin Airport on Hyundai Tucson, hinnalla 82,82 €/päivä

  Paraguay :n, suosituin vuokraamo on Alamo (keskimääräinen arvosana 0/10 + käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Asuncin Airport on Hyundai Accent , , alkaen 28,43 € /päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Hyundai Tucson. Sen hinta on alkaen 53,08 €/päivä Alamo -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Asuncin Airport on Hyundai i10 Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,08 €/päivä. Alamo -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ALAMO -autoista kohteessa Asuncin Airport

ALAMO
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Alamo
Osoite: AUTOPISTA SILVIO PETTIROSSI, CASI CALLE CORDOBA, ASUNCION, 02060
Puhelinnumero: 59981622622
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.

ALAMO-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Asuncin Airport

ALAMO-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Asuncin Airport

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Asuncin Airport. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ALAMO