YOURRENT Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

YOURRENT Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

Paras vuokra-auto Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski (BZG), Puola. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

YOURRENT Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

Pakettiauton YOURRENT Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

YOURRENT kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski
YOURRENT
YOURRENT
7.8
/10
Todella hyvä
8.1
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Yourrent -autovuokraamoita kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.8/10. Halvin auto Yourrent -vuokraamolta kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski oli Toyota Auris Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 31,19 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski ja Pienikokoinen -luokasta Puolassa. Halvin Säästö -luokan auto Yourrent -vuokraamolta kohteesta Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski on Toyota Yaris hintaan 31,57 $ päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Yourrent -vuokraamolta kohteesta Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski on Toyota Auris hintaan 31,19 $ päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski keskimääräisellä arvosanalla 9.7/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Toyota Aygo Mini -luokasta 34,01 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewskissa on Säästö , jonka hinta Alamo -vuokraamoilta maksaa alkaen 34,71 $ päivä Toyota Yarislla.

  Puola:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski on Toyota Auris, hinnalla 38,56 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski Hertz Car Hire -vuokraamoilta (8/10 arvosana 500+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Renault Clio hintaan 64,93 $/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Hertz Car Hire Auto on Ford Focus, hintaan 66,25 $/päivä.

  Puola :n, suosituin vuokraamo on Global-Rent-A-Car (keskimääräinen arvosana 6.7/10 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski on Kia Rio , , alkaen 69,46 $ /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on BMW 1 Series. Sen hinta on alkaen 114,31 $/päivä Global-Rent-A-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.7/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski on Toyota Yaris Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 22,70 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa YOURRENT -autoista kohteessa Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

YOURRENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Yourrent
Osoite: Paderewskiego 1, 86-005, Biale Blota / Bydgoszcz
Puhelinnumero: 504778350
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.8/10, mikä on Todella hyvä

YOURRENT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

YOURRENT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bydgoszcz Lentoasema Ignacy Jan Paderewski. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä YOURRENT