HERTZ Katowice Lentoasema Pyrzowice

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

HERTZ Katowice Lentoasema Pyrzowice

Paras vuokra-auto Katowice Lentoasema Pyrzowice (KTW), Puola. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Katowice Lentoasema Pyrzowice

Pakettiauton HERTZ Katowice Lentoasema Pyrzowice

HERTZ kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice
HERTZ
HERTZ
8.4
/10
Erinomainen
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8.1
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.1
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Katowice Lentoasema Pyrzowice autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.4/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice oli Renault Clio Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 24,01 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Puolassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Katowice Lentoasema Pyrzowice on Ford Focus hintaan 25,85 $ päivässä.

  Surprice -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Surprice on Hyundai Tucson Katumaasturi -luokasta 15,87 $/päivä.

  Puola:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Surprice -vuokraamoilta kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice on Opel Astra, hinnalla 26,85 $/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 27,69 $/päivä Global-Rent-A-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.6/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice on Hyundai Tucson Surprice -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,87 $/päivä. Surprice -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Katowice Lentoasema Pyrzowice

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: Katowice, Katowice, 000000000
Puhelinnumero: 32 2845103
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.4/10, mikä on Erinomainen

HERTZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Katowice Lentoasema Pyrzowice

HERTZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Katowice Lentoasema Pyrzowice

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Katowice Lentoasema Pyrzowice. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ