Luksus autonvuokraus Tarnow

11
loka
ti
2023
10
00
18
loka
ti
2023
10
00
Luksus autonvuokraus Tarnow

Luksus autonvuokraus Tarnow

Paras vuokra-auto Tarnow, Puola. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Luksus Luksus vuokraus Tarnow

Tarnow autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Tarnow asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on Mercedes E Class Panek-Sa -vuokraamolta kohteessa Tarnow. Sen hinta on alkaen 119,43 $/päivä.

  Express Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tarnow keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Express Rent A Car on Ford Ka Mini -luokasta 23,57 $/päivä.

  Puola:n suosituimman vuokrausluokan, Mini -luokan, halvin auto Express Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Tarnow on Ford Ka, hinnalla 23,57 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tarnow on Ford Ka Express Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 23,57 $/päivä. Express Rent A Car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Suosittuja autoryhmiä

Cheap car rentals Tarnow

Cheapest cars
Mercedes E Class Ensiluokkainen
panek-sa
Car rental Tarnow Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
119,43 $ /day
BMW 5 Series Ensiluokkainen
mwm
Car rental Tarnow BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
138,87 $ /day

Premium car rental at Tarnow

Premium
Mercedes E Class Ensiluokkainen
panek-sa
Car rental Tarnow Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
119,43 $ /day
BMW 5 Series Ensiluokkainen
mwm
Car rental Tarnow BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
138,87 $ /day

Luksus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Luksus vuokraus Tarnow

Luksus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Luksus vuokraus Tarnow

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Luksus vuokraus Tarnow. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus