Pakettiauton Vuokraus Cernavoda

10
00
10
00
Pakettiauton Vuokraus Cernavoda

Pakettiauton Vuokraus Cernavoda

Paras vuokra-auto Cernavoda, Romania. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Vuokraus Cernavoda

AUTONOM kohteessa Cernavoda
AUTONOM
AUTONOM
8.8
/10
Erinomainen
8.5
/10
Rahalle vastinetta
9.1
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Cernavoda autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Vuokraus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Cernavoda asiakkaille. Halvin Vuokraus -luokan auto on Renault Trafic Autonom Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Cernavoda. Sen hinta on alkaen 105,14 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Vuokraus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Cernavoda, katso Autonom Rent A Car -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 100+ asiakasta 8.8/10 keskimääräisellä arvosanalla. Vuokraus auton Autonom Rent A Car Cernavoda kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Renault Trafic. Se maksaa noin 105,14 € päivässä.

  Autonom Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Cernavoda keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Autonom Rent A Car on Fiat Panda Mini -luokasta 32,64 €/päivä.

  Romania:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Autonom Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Cernavoda on Ford Focus, hinnalla 43,79 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Cernavoda on Opel Astra Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 23,66 €/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vuokraus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Cernavoda

Vuokraus-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Cernavoda

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Cernavoda. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Vuokraus