SIXT Nisin Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SIXT Nisin Lentoasema

Paras vuokra-auto Nisin Lentoasema (INI), Serbia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SIXT Nisin Lentoasema

SIXT-autovuokraus kohteessa Nisin Lentoasema

SIXT kohteessa Nisin Lentoasema
SIXT
SIXT
7
/10
Hyvä
6.7
/10
Rahalle vastinetta
7.2
/10
Puhtaus
7.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.1
/10
Auton hakeminen
7.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Nisin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  SIXT Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Nisin Lentoasema arvosteli 25+ asiakasta arvosanalla 7/10. Halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Nisin Lentoasema oli Toyota Aygo Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 18,86 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Serbiassa. Halvin Säästö -luokan auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Nisin Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 23,30 € päivässä.

  SurPrice Car Rentals -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Nisin Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.4/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SurPrice Car Rentals on Fiat Panda Mini -luokasta 24,60 €/päivä.

  Serbia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SurPrice Car Rentals -vuokraamoilta kohteessa Nisin Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 24,89 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Citroen C3. Sen hinta on alkaen 18,27 €/päivä AVIS Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.4/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Nisin Lentoasema on Toyota Aygo InterRent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 9,36 €/päivä. InterRent -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SIXT -autoista kohteessa Nisin Lentoasema

SIXT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: SIXT Rent A Car
Osoite: Vazduhoplovaca 24 , Nis, 18000
Puhelinnumero: +381-11-3287070
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 7/10, mikä on Hyvä

SIXT-autovuokraushinnat kohteessa Nisin Lentoasema

Mini
Mini
car_groups.
car_groups.
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 19 € alkaen 23 € alkaen 104 € alkaen 46 €
InterRent
InterRent
alkaen 9 € alkaen 17 € alkaen 51 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 14 € alkaen 18 € alkaen 42 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 28 € alkaen 17 € alkaen 77 €
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 19 € alkaen 32 € alkaen 58 €
Europcar
Europcar
alkaen 26 € alkaen 54 € alkaen 27 € alkaen 60 € alkaen 66 € alkaen 34 € alkaen 49 € alkaen 61 €
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
alkaen 25 € alkaen 25 € alkaen 120 € alkaen 78 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 19 € alkaen 20 € alkaen 118 € alkaen 81 € alkaen 74 € alkaen 54 €
Firefly
Firefly
alkaen 20 € alkaen 22 €

SIXT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Nisin Lentoasema

SIXT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nisin Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Nis 4.03 km / 2.51 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Nisin Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SIXT