AVIS Hoedspruit Eastgate Airport
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Hoedspruit Eastgate Airport

Paras vuokra-auto Hoedspruit Eastgate Airport (HDS), Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Hoedspruit Eastgate Airport

AVIS-autovuokraus kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport

AVIS kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport
AVIS
AVIS
7.9
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Hoedspruit Eastgate Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 7.9/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport oli Kia Picanto Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 13,47 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport ja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Hoedspruit Eastgate Airport on Toyota Corolla hintaan 23,98 € päivässä. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Hoedspruit Eastgate Airport on Volkswagen Polo TSI B Plus hintaan 14,08 € päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Kia Picanto Mini -luokasta 12,25 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Hoedspruit Eastgate Airportssa on Pienikokoinen , jonka hinta Budget Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 14,99 € päivä Toyota Corollalla.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport on Volkswagen Polo TSI B Plus, hinnalla 14,08 €/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport AVIS Car Rental -vuokraamoilta (7.9/10 arvosana 2000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Toyota Corolla hintaan 23,98 €/päivä.

  Halvin Säästö -luokan auto samalta vuokraamolta: AVIS Car Rental Auto on Volkswagen Polo TSI B Plus, hintaan 14,08 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport on Kia Picanto Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,25 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Argyle Road, Hoedspruit
Puhelinnumero: (27) 15 7932014
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.9/10, mikä on Todella hyvä

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Hoedspruit Eastgate Airport

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 13 € alkaen 14 € alkaen 50 € alkaen 50 € alkaen 34 € alkaen 38 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 12 € alkaen 14 € alkaen 46 € alkaen 48 € alkaen 31 € alkaen 36 €

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Hoedspruit Eastgate Airport

AVIS-autovuokraus lentokentiltä

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Hoedspruit Eastgate Airport

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Hoedspruit Eastgate Airport. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS