Katumaasturi -vuokraus Lady Frere
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Lady Frere

Katumaasturi -vuokraus Lady Frere

Paras vuokra-auto Lady Frere, Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Lady Frere

AVIS kohteessa Lady Frere
AVIS
AVIS
7.8
/10
Todella hyvä
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.2
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Lady Frere autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Lady Frere asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Toyota Rav4 AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Lady Frere. Sen hinta on alkaen 40,80 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Lady Frere, katso AVIS Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 2000+ asiakasta 7.8/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton AVIS Car Rental Lady Frere kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Toyota Rav4. Se maksaa noin 40,80 € päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lady Frere keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Hyundai i10 Mini -luokasta 23,54 €/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Lady Frere on Hyundai Accent, hinnalla 24,66 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Hyundai Accent. Sen hinta on alkaen 26,49 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.7/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lady Frere on Hyundai i10 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 21,68 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Queenstown

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 24 € alkaen 25 € alkaen 91 € alkaen 80 € alkaen 42 € alkaen 41 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 22 € alkaen 26 € alkaen 88 € alkaen 73 € alkaen 41 € alkaen 45 €

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lady Frere

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lady Frere

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lady Frere. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi