BIDVEST Nelspruit
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BIDVEST Nelspruit

Paras vuokra-auto Nelspruit, Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BIDVEST Nelspruit

BIDVEST-autovuokraus kohteessa Nelspruit

BIDVEST kohteessa Nelspruit
BIDVEST
BIDVEST
7.9
/10
Todella hyvä
7.7
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
7.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.4
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Nelspruit autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Bidvest Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Nelspruit arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7.9/10. Halvin auto Bidvest Car Rental -vuokraamolta kohteessa Nelspruit oli Chevrolet Spark Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 17,76 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Etelä-Afrikkassa. Halvin Säästö -luokan auto Bidvest Car Rental -vuokraamolta kohteesta Nelspruit on Ford Fiesta hintaan 18,77 $ päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Nelspruit keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Hyundai i10 Mini -luokasta 14,90 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Nelspruit on Ford Fiesta, hinnalla 15,91 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Hyundai Accent. Sen hinta on alkaen 18,30 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.9/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Nelspruit on Chevrolet Spark First Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,89 $/päivä. First Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BIDVEST -autoista kohteessa Nelspruit

BIDVEST
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Bidvest Car Rental
Osoite: Protea Hotel, , 30 Jerepico Str, Orchards, Nelspruit, 1500
Puhelinnumero: 27-13-7533386
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 7.9/10, mikä on Todella hyvä

BIDVEST-autovuokraushinnat kohteessa Nelspruit

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 19 $ alkaen 82 $ alkaen 54 $ alkaen 56 $
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 16 $ alkaen 50 $ alkaen 61 $ alkaen 45 $ alkaen 51 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 15 $ alkaen 16 $ alkaen 50 $ alkaen 50 $ alkaen 39 $ alkaen 41 $

BIDVEST-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Nelspruit

BIDVEST-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nelspruit

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Nelspruit. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BIDVEST