Katumaasturi -vuokraus Haninge
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Haninge

Katumaasturi -vuokraus Haninge

Paras vuokra-auto Haninge, Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Haninge

THRIFTY kohteessa Haninge
THRIFTY
THRIFTY
9
/10
Erinomainen
8.6
/10
Rahalle vastinetta
9.6
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.4
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Haninge autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Haninge asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Volvo XC60 Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Haninge. Sen hinta on alkaen 63,54 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Haninge, katso Thrifty Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 250+ asiakasta 9/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Thrifty Car Rental Haninge kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Volvo XC60. Se maksaa noin 71,12 $ päivässä.

  Thrifty Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Haninge keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Thrifty Car Rental on Renault Captur Standardi -luokasta 48,95 $/päivä.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Haninge on Volvo V40, hinnalla 51,48 $/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Kia Ceed. Sen hinta on alkaen 31,16 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.7/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Haninge on Kia Picanto Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,27 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma (BMA)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 104 $ alkaen 38 $ alkaen 108 $ alkaen 71 $
International Supplier
International Supplier
alkaen 51 $ alkaen 82 $ alkaen 96 $ alkaen 166 $ alkaen 78 $ alkaen 98 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 37 $ alkaen 104 $ alkaen 109 $ alkaen 144 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 82 $ alkaen 120 $ alkaen 147 $ alkaen 162 $ alkaen 301 $ alkaen 142 $ alkaen 159 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 50 $ alkaen 187 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 50 $ alkaen 51 $ alkaen 203 $
Europcar
Europcar
alkaen 71 $ alkaen 144 $ alkaen 385 $ alkaen 217 $
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 36 $ alkaen 36 $ alkaen 89 $ alkaen 109 $

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Haninge

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus rautatieasemilta

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Haninge

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Haninge. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi