Eksoottinen -autonvuokraus Lund
10
00
10
00
Eksoottinen -autonvuokraus Lund

Eksoottinen -autonvuokraus Lund

Paras vuokra-auto Lund, Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Eksoottinen-autovuokraus kohteessa Lund

AVIS kohteessa Lund
AVIS
AVIS
8.7
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
9.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Lund autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Lund asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Mini Cooper Convertible SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Lund. Sen hinta on alkaen 75,34 €/päivä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lund keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Volkswagen Up Mini -luokasta 27,37 €/päivä.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Lund on Volkswagen Golf, hinnalla 31,28 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 21,87 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.7/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lund on Volkswagen Golf Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 21,87 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Eksoottinen-autovuokraushinnat kohteessa Lund

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 34 € alkaen 98 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 37 € alkaen 35 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 47 € alkaen 50 € alkaen 83 € alkaen 97 € alkaen 139 € alkaen 78 € alkaen 99 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 69 € alkaen 73 € alkaen 105 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 78 € alkaen 79 € alkaen 106 €

Eksoottinen-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lund

Eksoottinen-autovuokraus rautatieasemilta

Eksoottinen-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lund

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Malmo 16.42 km / 10.2 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lund. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Eksoottinen