AVIS Ostersund
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Ostersund

Paras vuokra-auto Ostersund, Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Ostersund

AVIS-autovuokraus kohteessa Ostersund

AVIS kohteessa Ostersund
AVIS
AVIS
8.8
/10
Erinomainen
8.1
/10
Rahalle vastinetta
9.1
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
9.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Ostersund autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ostersund keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Volkswagen Up Mini -luokasta 100,10 €/päivä.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Ostersund on Volkswagen Golf, hinnalla 113,88 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Kia Ceed. Sen hinta on alkaen 96,79 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.7/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ostersund on Skoda Fabia MABI Car Rentals -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,43 €/päivä. MABI Car Rentals -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Ostersund

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: C/O GULF, OSTERSUND, 831 31
Puhelinnumero: +46 63101250
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 8.8/10, mikä on Erinomainen

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Östersund

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 100 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 85 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 27 € alkaen 187 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 106 € alkaen 247 € alkaen 115 € alkaen 141 €
Europcar
Europcar
alkaen 109 € alkaen 111 € alkaen 158 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 99 €

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ostersund

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ostersund. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS