Pakettiauto -vuokraus Ronneby
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Ronneby

Pakettiauto -vuokraus Ronneby

Paras vuokra-auto Ronneby, Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Ronneby

EUROPCAR kohteessa Ronneby
EUROPCAR
EUROPCAR
8.5
/10
Erinomainen
7.7
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Ronneby autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Ronneby asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Skoda Yeti Europcar -vuokraamolta kohteessa Ronneby. Sen hinta on alkaen 49,85 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Ronneby, katso Europcar -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 2000+ asiakasta 8.7/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton Europcar Ronneby kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Skoda Yeti. Se maksaa noin 49,85 € päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ronneby keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Seat Ibiza Säästö -luokasta 31,08 €/päivä.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Ronneby on Volkswagen Golf, hinnalla 38,49 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Kia Ceed. Sen hinta on alkaen 31,61 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.4/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ronneby on Fiat 500 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,08 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Ronneby Lentoasema (RNB)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 31 € alkaen 75 € alkaen 46 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 28 € alkaen 29 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 31 € alkaen 33 € alkaen 35 €

Pakettiauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Ronneby

Pakettiauto-autovuokraus lentokentiltä

Pakettiauto-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ronneby

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ronneby. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto