GREEN MOTION Tukholma Lentoasema Arlanda
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

GREEN MOTION Tukholma Lentoasema Arlanda

Paras vuokra-auto Tukholma Lentoasema Arlanda (ARN), Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

GREEN MOTION Tukholma Lentoasema Arlanda

GREEN MOTION-autovuokraus kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda

GREEN MOTION kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda
GREEN MOTION
GREEN MOTION
7.4
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
7.5
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.3
/10
Auton hakeminen
7.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Tukholma Lentoasema Arlanda autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Green-Motion -autovuokraamoita kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.4/10. Halvin auto Green-Motion -vuokraamolta kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda oli Hyundai i10 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 29,62 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda ja Pienikokoinen -luokasta Ruotsissa. Halvin Standardi -luokan auto Green-Motion -vuokraamolta kohteesta Tukholma Lentoasema Arlanda on Opel Astra Estate hintaan 35,18 $ päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Green-Motion -vuokraamolta kohteesta Tukholma Lentoasema Arlanda on Opel Astra hintaan 32,68 $ päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Mini Cooper Säästö -luokasta 48,00 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Tukholma Lentoasema Arlandassa on Farmari , jonka hinta SIXT Rent A Car -vuokraamoilta maksaa alkaen 63,90 $ päivä BMW 3 Series Estatella.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda on Mercedes A Class, hinnalla 50,65 $/päivä

  Ruotsi :n, suosituin vuokraamo on Budget Car Rental (keskimääräinen arvosana 8.2/10 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Farmari -luokan auto kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda on Volkswagen Golf Estate , , alkaen 33,69 $ /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Peugeot 308. Sen hinta on alkaen 29,57 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.2/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda on Ford Ka Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,31 $/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa GREEN MOTION -autoista kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda

GREEN MOTION
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Green-Motion
Osoite: Söderbyvägen 13, Arlandastad, 195 60
Puhelinnumero: +46 (0)8302777
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 7.4/10, mikä on Todella hyvä

GREEN MOTION-autovuokraushinnat kohteessa Tukholma Lentoasema Arlanda

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 30 $ alkaen 31 $ alkaen 92 $ alkaen 39 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 28 $ alkaen 29 $ alkaen 301 $ alkaen 92 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 104 $ alkaen 29 $ alkaen 81 $ alkaen 50 $ alkaen 40 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 48 $ alkaen 63 $ alkaen 100 $ alkaen 60 $ alkaen 70 $
Europcar
Europcar
alkaen 121 $ alkaen 34 $ alkaen 80 $ alkaen 55 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 28 $ alkaen 30 $ alkaen 58 $ alkaen 41 $
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 53 $ alkaen 53 $ alkaen 154 $ alkaen 176 $ alkaen 96 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 40 $ alkaen 53 $ alkaen 87 $
International Supplier
International Supplier
alkaen 85 $ alkaen 108 $ alkaen 129 $ alkaen 104 $ alkaen 121 $
Avis
Avis
alkaen 109 $

GREEN MOTION-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tukholma Lentoasema Arlanda

GREEN MOTION-autovuokraus rautatieasemilta

GREEN MOTION-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tukholma Lentoasema Arlanda

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tukholma Lentoasema Arlanda. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä GREEN MOTION