BUDGET Fribourg
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Fribourg

Paras vuokra-auto Fribourg, Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Fribourg

BUDGET-autovuokraus kohteessa Fribourg

BUDGET kohteessa Fribourg
BUDGET
BUDGET
7.4
/10
Todella hyvä
6.6
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
7.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.2
/10
Auton hakeminen
7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Fribourg autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Fribourg arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 7.4/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Fribourg oli Opel Corsa Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 53,83 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Sveitsissa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Fribourg on Opel Astra hintaan 60,17 € päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Fribourg keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Renault Twingo Mini -luokasta 73,33 €/päivä.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Fribourg on Opel Astra, hinnalla 94,13 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf 4Motion. Sen hinta on alkaen 78,48 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Fribourg on Opel Corsa Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 53,83 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Fribourg

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
Puhelinnumero: 41 31 378 1515
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.4/10, mikä on Todella hyvä

BUDGET-autovuokraushinnat kohteessa Fribourg

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 63 € alkaen 67 € alkaen 124 € alkaen 83 € alkaen 132 €

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Fribourg

BUDGET-autovuokraus lentokentiltä

BUDGET-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Fribourg

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Bern 27.74 km / 17.24 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Fribourg. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET