CITY AUTO RENT Geneve Lentoasema Sveitsi

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

CITY AUTO RENT Geneve Lentoasema Sveitsi

Paras vuokra-auto Geneve Lentoasema Sveitsi (GVA), Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CITY AUTO RENT Geneve Lentoasema Sveitsi

Pakettiauton CITY AUTO RENT Geneve Lentoasema Sveitsi

CITY AUTO RENT kohteessa Geneve Lentoasema Sveitsi
CITY AUTO RENT
CITY AUTO RENT
9.8
/10
Erinomainen
9.4
/10
Rahalle vastinetta
9.9
/10
Puhtaus
10
/10
Palvelu vuokraustiskillä
10
/10
Auton hakeminen
10
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Geneve Lentoasema Sveitsi autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  City-Auto-Rent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Geneve Lentoasema Sveitsi keskimääräisellä arvosanalla 9.8/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo City-Auto-Rent on Opel Astra Pienikokoinen -luokasta 83,98 €/päivä.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto City-Auto-Rent -vuokraamoilta kohteessa Geneve Lentoasema Sveitsi on Opel Astra, hinnalla 83,98 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 35,76 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Geneve Lentoasema Sveitsi on Renault Clio Dollar Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 25,70 €/päivä. Dollar Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CITY AUTO RENT -autoista kohteessa Geneve Lentoasema Sveitsi

CITY AUTO RENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: City-Auto-Rent
Osoite: Geneva Airport, ICC Building - Route de Pré-Bois 20, Genève, 1215
Puhelinnumero: 41227107272
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on toimipiste heti lentoterminaalin ulkopuolella. Sinun tarvitsee vain mennä tiskille.
Luokitus: 9.8/10, mikä on Erinomainen

CITY AUTO RENT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Geneve Lentoasema Sveitsi

CITY AUTO RENT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Geneve Lentoasema Sveitsi

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Geneve Lentoasema Sveitsi. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CITY AUTO RENT