AVIS Kriens-Luzern
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Kriens-Luzern

Paras vuokra-auto Kriens-Luzern, Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Kriens-Luzern

AVIS-autovuokraus kohteessa Kriens-Luzern

AVIS kohteessa Kriens-Luzern
AVIS
AVIS
7.7
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
8.4
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.5
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Kriens-Luzern autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Kriens-Luzern arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Kriens-Luzern oli Volkswagen Polo Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 51,44 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Sveitsissa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Kriens-Luzern on Volkswagen Golf hintaan 57,14 € päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kriens-Luzern keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Fiat 500 Mini -luokasta 42,14 €/päivä.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Kriens-Luzern on Opel Astra, hinnalla 78,39 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 82,72 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.4/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kriens-Luzern on Skoda Citigo Unirent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,41 €/päivä. Unirent -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Kriens-Luzern

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Letzipark Baslerstrasse 52, Zurich, 8048
Puhelinnumero: (41) 44 498 27 77
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Zurich Railway Station

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 37 € alkaen 45 € alkaen 69 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 159 € alkaen 161 € alkaen 202 € alkaen 254 €
Nomadcar
Nomadcar
alkaen 116 € alkaen 155 € alkaen 257 € alkaen 100 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 164 € alkaen 166 € alkaen 519 € alkaen 209 € alkaen 262 €

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kriens-Luzern

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kriens-Luzern

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Zug 23.78 km / 14.78 mi
 • Schwyz 28.81 km / 17.9 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kriens-Luzern. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS