ALAMO Zürich Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ALAMO Zürich Lentoasema

Paras vuokra-auto Zürich Lentoasema (ZRH), Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ALAMO Zürich Lentoasema

Pakettiauton ALAMO Zürich Lentoasema

ALAMO kohteessa Zürich Lentoasema
ALAMO
ALAMO
8.5
/10
Erinomainen
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8.8
/10
Puhtaus
8.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.5
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Zürich Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Alamo -autovuokraamoita kohteessa Zürich Lentoasema arvosteli 1000+ asiakasta arvosanalla 8.5/10. Halvin auto Alamo -vuokraamolta kohteessa Zürich Lentoasema oli Ford Fiesta Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 28,67 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Zürich Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Sveitsissa. Halvin Standardi -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Zürich Lentoasema on Peugeot 308 Estate hintaan 84,34 € päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Zürich Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 80,04 € päivässä.

  Flizzr -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Zürich Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Flizzr on Opel Corsa Säästö -luokasta 29,55 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Zürich Lentoasemassa on Farmari , jonka hinta Flizzr -vuokraamoilta maksaa alkaen 105,08 € päivä Peugeot 308 Estatella.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Flizzr -vuokraamoilta kohteessa Zürich Lentoasema on Skoda Rapid, hinnalla 88,36 €/päivä

  Sveitsi :n, suosituin vuokraamo on Europcar (keskimääräinen arvosana 8.2/10 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Farmari -luokan auto kohteessa Zürich Lentoasema on Volkswagen Golf Estate , , alkaen 50,97 € /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Opel Astra. Sen hinta on alkaen 73,28 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.2/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Zürich Lentoasema on Ford Fiesta Enterprise -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,55 €/päivä. Enterprise -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ALAMO -autoista kohteessa Zürich Lentoasema

ALAMO
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Alamo
Osoite: ENTERPRISE RENT A CAR, FLUGHAFEN ZURICH, ZURICH, 8058
Puhelinnumero: 410581220420
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.5/10, mikä on Erinomainen

ALAMO-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Zürich Lentoasema

ALAMO-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Zürich Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Zürich Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ALAMO