Pakettiauto -vuokraus Kaohsiungin Lentoasema
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Kaohsiungin Lentoasema

Pakettiauto -vuokraus Kaohsiungin Lentoasema

Paras vuokra-auto Kaohsiungin Lentoasema (KHH), Taiwan. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Kaohsiungin Lentoasema

IWS kohteessa Kaohsiungin Lentoasema
IWS
IWS
8.5
/10
Erinomainen
8.4
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.5
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10+ asiakasarvosteluun

Kaohsiungin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Kaohsiungin Lentoasema asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Toyota Sienta Iws -vuokraamolta kohteessa Kaohsiungin Lentoasema. Sen hinta on alkaen 78,82 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Kaohsiungin Lentoasema, katso Iws -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 10+ asiakasta 8.5/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton Iws Kaohsiungin Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Toyota Sienta. Se maksaa noin 78,82 € päivässä.

  Iws -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kaohsiungin Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Iws on Toyota Yaris Säästö -luokasta 48,59 €/päivä.

  Taiwan:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Iws -vuokraamoilta kohteessa Kaohsiungin Lentoasema on Toyota Yaris, hinnalla 48,59 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kaohsiungin Lentoasema on Toyota Yaris Iws -vuokraamolta. Sen hinta on vain 48,59 €/päivä. Iws -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Kaohsiungin Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Iws
Iws
alkaen 146 € alkaen 49 € alkaen 79 € alkaen 71 €
Chailease
Chailease
alkaen 81 € alkaen 113 € alkaen 154 € alkaen 91 € alkaen 125 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 66 € alkaen 61 € alkaen 196 € alkaen 223 € alkaen 106 € alkaen 99 €
Budget
Budget
alkaen 52 € alkaen 114 € alkaen 90 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 81 € alkaen 230 € alkaen 203 € alkaen 249 € alkaen 118 € alkaen 140 €

Pakettiauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kaohsiungin Lentoasema

Pakettiauto-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kaohsiungin Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kaohsiungin Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto