Katumaasturi -vuokraus Taoyuan
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Taoyuan

Katumaasturi -vuokraus Taoyuan

Paras vuokra-auto Taoyuan, Taiwan. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Taoyuan

IWS kohteessa Taoyuan
IWS
IWS
8.5
/10
Erinomainen
8.6
/10
Rahalle vastinetta
9.4
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.2
/10
Auton hakeminen
8.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10+ asiakasarvosteluun

Taoyuan autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Taoyuan asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Ford Ecosport Iws -vuokraamolta kohteessa Taoyuan. Sen hinta on alkaen 81,44 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Taoyuan, katso Iws -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 10+ asiakasta 8.5/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Iws Taoyuan kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Ford Ecosport. Se maksaa noin 81,44 $ päivässä.

  Iws -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Taoyuan keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Iws on Toyota Yaris Säästö -luokasta 57,83 $/päivä.

  Taiwan:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Iws -vuokraamoilta kohteessa Taoyuan on Toyota Yaris, hinnalla 57,83 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Taoyuan on Toyota Yaris Iws -vuokraamolta. Sen hinta on vain 57,83 $/päivä. Iws -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Taoyuan Kansainvälinen Lentoasema (TPE)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Iws
Iws
alkaen 169 $ alkaen 58 $ alkaen 98 $ alkaen 82 $
Budget
Budget
alkaen 66 $ alkaen 145 $ alkaen 113 $
Chailease
Chailease
alkaen 76 $ alkaen 110 $ alkaen 153 $ alkaen 99 $ alkaen 122 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 76 $ alkaen 71 $ alkaen 218 $ alkaen 177 $ alkaen 136 $ alkaen 122 $

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Taoyuan

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Taoyuan

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Taoyuan. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi