SIXT Tobago
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SIXT Tobago

Paras vuokra-auto Tobago, Trinidad ja Tobago. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SIXT Tobago

SIXT-autovuokraus kohteessa Tobago

Tobago autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  SIXT Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Tobago arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Tobago oli Toyota Corolla Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 83,12 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Trinidad ja Tobagossa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Tobago on Toyota Corolla hintaan 83,12 $ päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tobago keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Nissan March Säästö -luokasta 94,89 $/päivä.

  Trinidad ja Tobago:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Tobago on Hyundai Accent, hinnalla 97,44 $/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Nissan Tiida. Sen hinta on alkaen 62,53 $/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.6/10, 25+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tobago on Nissan Tiida Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 62,53 $/päivä. Europcar -vuokraamon arvosteli 25+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SIXT -autoista kohteessa Tobago

SIXT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: SIXT Rent A Car
Osoite: Airport Connector Road, Crown Point, .
Puhelinnumero: +1-8687802886
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

SIXT-autovuokraushinnat kohteessa Tobago Airport (TAB)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 103 $ alkaen 139 $ alkaen 179 $
Europcar
Europcar
alkaen 66 $
Alamo
Alamo
alkaen 95 $ alkaen 140 $

SIXT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tobago

SIXT-autovuokraus lentokentiltä

SIXT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tobago

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tobago. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SIXT