SGF Zaghouan
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SGF Zaghouan

Paras vuokra-auto Zaghouan, Tunisia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SGF Zaghouan

SGF-autovuokraus kohteessa Zaghouan

SGF kohteessa Zaghouan
SGF
SGF
7.7
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
7.1
/10
Puhtaus
7.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Zaghouan autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  SGF Tunisia Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Zaghouan keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SGF Tunisia Rent A Car on Nissan Micra Säästö -luokasta 32,67 €/päivä.

  Tunisia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SGF Tunisia Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Zaghouan on Nissan Micra, hinnalla 32,67 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Hyundai i20. Sen hinta on alkaen 29,78 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.2/10, 50+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Zaghouan on Fiat Grande Punto Rental-Ride -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,84 €/päivä. Rental-Ride -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 3.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SGF -autoista kohteessa Zaghouan

SGF
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: SGF Tunisia Rent A Car
Osoite: La Goulette Port, MEET & GREET, La Goulette
Puhelinnumero: +21626218176/+21623217020
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

SGF-autovuokraushinnat kohteessa Tunisia Lentoasema (TUN)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SGF Tunisia Rent A Car
SGF Tunisia Rent A Car
alkaen 33 € alkaen 40 € alkaen 307 €
Rental-Ride
Rental-Ride
alkaen 20 € alkaen 18 € alkaen 152 € alkaen 45 € alkaen 46 €
International Supplier
International Supplier
alkaen 90 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 32 € alkaen 47 € alkaen 38 € alkaen 134 €
Europcar
Europcar
alkaen 29 € alkaen 30 € alkaen 119 € alkaen 102 € alkaen 102 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 146 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 30 € alkaen 102 €

SGF-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Zaghouan

SGF-autovuokraus lentokentiltä

SGF-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Zaghouan

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Tunis 46.32 km / 28.78 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Zaghouan. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SGF