KEDDY BY EUROPCAR Cardiff Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

KEDDY BY EUROPCAR Cardiff Lentoasema

Paras vuokra-auto Cardiff Lentoasema (CWL), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

KEDDY BY EUROPCAR Cardiff Lentoasema

Pakettiauton KEDDY BY EUROPCAR Cardiff Lentoasema

KEDDY BY EUROPCAR kohteessa Cardiff Lentoasema
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
7.6
/10
Todella hyvä
7.8
/10
Rahalle vastinetta
7.6
/10
Puhtaus
7.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.2
/10
Auton hakeminen
8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Cardiff Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Keddy-By-Europcar -autovuokraamoita kohteessa Cardiff Lentoasema arvosteli 5000+ asiakasta arvosanalla 7.6/10. Halvin auto Keddy-By-Europcar -vuokraamolta kohteessa Cardiff Lentoasema oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 25,35 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Cardiff Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Yhdistynyt kuningaskuntassa. Halvin Säästö -luokan auto Keddy-By-Europcar -vuokraamolta kohteesta Cardiff Lentoasema on Opel Corsa hintaan 26,71 $ päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Keddy-By-Europcar -vuokraamolta kohteesta Cardiff Lentoasema on Fiat 500L hintaan 30,97 $ päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Cardiff Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 10000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Kia Picanto Mini -luokasta 18,30 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Cardiff Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Hertz Car Hire -vuokraamoilta maksaa alkaen 22,05 $ päivä Opel Corsalla.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Cardiff Lentoasema on Ford Focus, hinnalla 19,81 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Cardiff Lentoasema Easirent Low Cost Car Rental -vuokraamoilta (5.1/10 arvosana 10000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Volkswagen Polo hintaan 19,96 $/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Easirent Low Cost Car Rental Auto on Ford Focus, hintaan 20,95 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Cardiff Lentoasema on Citroen Berlingo Cargo Van Budget-Vans -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,77 $/päivä. Budget-Vans -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa KEDDY BY EUROPCAR -autoista kohteessa Cardiff Lentoasema

KEDDY BY EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Keddy-By-Europcar
Osoite: CAR HIRE CENTRE CARDIFF INTERNATIONAL AIRPORT, RHOOSE, CARDIFF, CF62 3BD
Puhelinnumero: 44 0371 3843404
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on toimipiste heti lentoterminaalin ulkopuolella. Sinun tarvitsee vain mennä tiskille.
Luokitus: 7.6/10, mikä on Todella hyvä

KEDDY BY EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Cardiff Lentoasema

KEDDY BY EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

KEDDY BY EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Cardiff Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Cardiff Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä KEDDY BY EUROPCAR