Luksus autonvuokraus Stockton On Tees

4
loka
ti
2023
10
00
11
loka
ti
2023
10
00
Luksus autonvuokraus Stockton On Tees

Luksus autonvuokraus Stockton On Tees

Paras vuokra-auto Stockton On Tees, Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Luksus Luksus vuokraus Stockton On Tees

Stockton On Tees autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Stockton On Tees asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on BMW 4 Series Coupe Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteessa Stockton On Tees. Sen hinta on alkaen 48,04 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Luksus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Stockton On Tees, katso Arnold-Clark-Car-Van -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 8.7/10 keskimääräisellä arvosanalla. Luksus auton Arnold-Clark-Car-Van Stockton On Tees kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on BMW 5 Series. Se maksaa noin 194,26 $ päivässä.

  Arnold-Clark-Car-Van -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Stockton On Tees keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Arnold-Clark-Car-Van on Hyundai i30 Pienikokoinen -luokasta 35,64 $/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Keskikokoinen -luokan, halvin auto Arnold-Clark-Car-Van -vuokraamoilta kohteessa Stockton On Tees on Ford Focus Estate, hinnalla 90,59 $/päivä

  Keskikokoinen -luokassa suosituin malli on Skoda Octavia. Sen hinta on alkaen 20,13 $/päivä Hertz Car Hire -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.3/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Stockton On Tees on Kia Picanto Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,20 $/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Suosittuja autoryhmiä

Cheapest cars in Stockton On Tees

Cheapest cars
Mercedes E Class Ensiluokkainen
europcar
Car rental Stockton On Tees Mercedes E Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
97,25 $ /day

Premium car rental at Stockton On Tees

Premium
Mercedes E Class Ensiluokkainen
europcar
Car rental Stockton On Tees Mercedes E Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
97,25 $ /day

Luksus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Luksus vuokraus Stockton On Tees

Luksus-autovuokraus lentokentiltä

Luksus-autovuokraus rautatieasemilta

Luksus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Luksus vuokraus Stockton On Tees

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Luksus vuokraus Stockton On Tees. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus