AVIS Telford

4
loka
ti
2023
10
00
11
loka
ti
2023
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Telford

Paras vuokra-auto Telford, Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Telford

Pakettiauton AVIS AVIS Telford

AVIS kohteessa AVIS Telford
AVIS
AVIS
8
/10
Todella hyvä
7.6
/10
Rahalle vastinetta
8.6
/10
Puhtaus
7.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.5
/10
Auton hakeminen
8.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

AVIS on tunnettu ja suosittu yritys, joka toimii monissa maissa ja kaupungeissa, sisältää AVIS Telford. Jos olet koskaan ajatellut autonvuokrausta matkustaessasi, olet todennäköisesti kuullut tästä yrityksestä. Autonvuokraus AVIS AVIS Telford on loistava mahdollisuus vuokrata minkä tahansa tyyppinen auto edulliseen hintaan. Plus, AVIS on huomattava erinomaisesta luotettavuudestaan, sillä on vain nykyaikaisia autoja, jotka käyvät säännöllisesti läpi teknisen katsastuksen.

Telford autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Telford arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Telford oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 25,15 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta Yhdistynyt kuningaskuntassa. Halvin Standardi -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Telford on Peugeot 508 hintaan 59,17 $ päivässä.

  Arnold-Clark-Car-Van -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Telford keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Arnold-Clark-Car-Van on Nissan Micra Säästö -luokasta 47,58 $/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Keskikokoinen -luokan, halvin auto Arnold-Clark-Car-Van -vuokraamoilta kohteessa Telford on Ford Focus Estate, hinnalla 73,52 $/päivä

  Keskikokoinen -luokassa suosituin malli on Skoda Octavia. Sen hinta on alkaen 31,70 $/päivä Hertz Car Hire -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.3/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Telford on Fiat 500 Dollar-Thrifty -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,77 $/päivä. Dollar-Thrifty -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Jos etsit edustustoa AVIS AVIS Telford, se voi olla hieman hämmentävää. Kohteita on monia AVIS autonvuokraus AVIS Telford, eivätkä ne kaikki sijaitse kaupungin keskustassa. Jos valitset väärän toimiston, joudut kulkemaan koko kaupungin läpi päästäksesi määränpäähäsi. Tässä tapauksessa Bocubo auttaa. Teemme parhaamme, jotta löydät lähimmän AVIS autonvuokraus AVIS Telford vain 2 napsautuksella.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa AVIS Telford

Autonvuokraus AVIS AVIS Telford

AVIS AVIS Telford tarjoaa laajan valikoiman autoja. Se on yksi monista syistä, miksi monet ihmiset valitsevat AVIS autonvuokraus AVIS Telford. Yhtiön autokanta sisältää sedanit ja viistoperät, vaunut, jeepit, avoautot ja executive-autot useilta suosituilta merkeiltä:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai jne.

Nämä ja monet muut autonvuokraus AVIS AVIS Telford. Niissä ei ole merkittäviä vaurioita ja niitä huolletaan jatkuvasti.

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Hodge Hill Tesco Extra, Hodge Hill Common, Birmingham, B36 8DT
Puhelinnumero: (44) 03445446790
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 8/10, mikä on Todella hyvä

Toinen syy valita AVIS AVIS Telford on tämän yrityksen luotettavuus. Se on toiminut monta vuotta ja on saanut erittäin positiivista palautetta. Kaikki prosessit mukana AVIS autonvuokraus AVIS Telford ovat virtaviivaiset, joten vaikeita tilanteita ei synny. Kaikki vaiheet ovat yksinkertaisia ja yksinkertaisia aina autonvuokrauksesta avainten vastaanottamiseen. Valittu auto odottaa sinua aina osoitteessa AVIS AVIS Telford toimisto. Täällä et varmasti joudu tilanteeseen, jossa auto ei ole vielä saapunut pisteeseen tai sinulle tarjotaan väärää autoa. Kaikki toimii kuin kello AVIS AVIS Telford.

Jos autossa on pieniä naarmuja, ne kirjataan sopimukseen. Voit siis olla varma, että kun palautat autosi, sinua ei laskuteta naarmuista, joiden kanssa sinulla ei ole mitään tekemistä. AVIS AVIS Telford kunnioittaa asiakkaitaan ja pyrkii tekemään heidän matkastaan mahdollisimman mukavan ja rentouttavan.

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia AVIS Telford

Kuinka valita a autonvuokraus AVIS AVIS Telford

Valitsemalla a autonvuokraus AVIS AVIS Telford on super helppoa. Tehdäksesi oikean valinnan, ymmärrä ensin, miksi sinun on vuokrattava auto. Jos esimerkiksi etsit halpaa ja mukavaa vaihtoehtoa päästä lentokentältä keskustaan tai ajaa ympäri kaupunkia pienellä matkatavaralla, viistoperä tai sedan sopii sinulle. Autonvuokraus sisään AVIS Telford AVIS tarjoaa tämän luokan halvimmat vaihtoehdot. Lisäksi säästät paljon polttoainetta.

Jos matkaasi kuuluu maastoajoa, maastoauto on hyvä valinta. On huomattava, että AVIS autonvuokraus AVIS Telford tarjoaa useita tämän luokan ajoneuvoja. Jos olet kiinnostunut äärimmäisistä seikkailuista ja aiot ajaa metsiin, aroihin, preeriaan, maastoauto on loistava vaihtoehto. AVIS autonvuokraus AVIS Telford on monia vuokra-autoja kohtuulliseen hintaan. Jos tarvitset hyvän maastohiihtokyvyn lisäksi suuren tavaratilan, valitse vaunu.

Vuokraa pakettiauto, jos haluat matkustaa monien matkustajien tai suuren rahtimäärän kanssa. Valinta AVIS autonvuokraus AVIS Telford, sinulla on mahdollisuus VAN-vuokraukseen, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi.

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

AVIS autonvuokraus AVIS Telford kanssa Bocubo

Jos etsit AVIS autonvuokraus AVIS Telford, voimme auttaa sinua löytämään halvimman ja luotettavimman vaihtoehdon sekä lähimmän toimipisteen. Palvelumme on luotu auttamaan sinua löytämään nopeasti paras vuokra-auto lyhyeksi ajaksi. Bocubon avulla voit vuokrata auton muutamalla napsautuksella. Kiitos Bocubo, AVIS autonvuokraus AVIS Telford on tullut entistä nopeammaksi ja mukavammaksi.

Käyttääksesi Bocuboa, ilmoita vain sijaintisi ja kuinka moneksi päiväksi haluat vuokrata ajoneuvon. Lisäksi voit valita "Palauta toiseen paikkaan" -vaihtoehdon.

Muutamassa sekunnissa näet kaikki tarjoukset autonvuokraus AVIS Telford. Palvelumme näyttää sinulle lähimmät vuokratoimistot ja eri yritysten edullisimmat vaihtoehdot. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa vieraillaksesi eri autonvuokraustoimistoissa ja keskustelemalla esimiesten kanssa saadaksesi tietoa kaikista ehdoista ja hinnoista. Olemme jo tehneet kaiken puolestasi. Autonvuokraus AVIS AVIS Telford Bocubo kanssa on loistava vaihtoehto autonvuokraukseen muutamassa minuutissa.

Miksi käyttää Bocubo autonvuokraus AVIS AVIS Telford?

Bocubo kokoaa yhteen luotettavimpien autovuokraamojen parhaat tarjoukset. Aggregaattorimme avulla löydät nopeasti lähimmän AVIS toimisto- ja autonvuokraus noudettavaksi sovittuna päivänä. Voit myös vertailla tarjouksia AVIS ja muut yritykset voivat valita houkuttelevimmat ehdot ja halvimmat hinnat.

Näytämme sinulle lähimmät toimistot. Siksi sinun ei enää tarvitse ajaa ympäri kaupunkia etsimään vuokratoimistoa. Valitse haluamasi piste ja auto, varaa se ja maksa. Sen jälkeen tule vain vuokraamon toimistolle haluttuna päivänä, ja muutaman minuutin kuluttua saat avaimet. Ei jonoja ja pitkiä lomakkeiden täyttöä! Bocubon avulla voit vuokrata täydellisen auton muutamassa minuutissa!

Autonvuokraus lähellä kaupunkia AVIS Telford

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta AVIS Telford. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS