EASY CARS Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EASY CARS Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema (IEV), Ukraina. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EASY CARS Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton EASY CARS Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Easy-Cars -autovuokraamoita kohteessa Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Easy-Cars -vuokraamolta kohteessa Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema oli Chevrolet Lacetti Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 31,46 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Ukrainassa. Halvin Säästö -luokan auto Easy-Cars -vuokraamolta kohteesta Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema on Chevrolet Aveo hintaan 33,24 € päivässä.

  Payless -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10, joka perustuu 5+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Payless on Nissan Micra Mini -luokasta 34,29 €/päivä.

  Ukraina:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Payless -vuokraamoilta kohteessa Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema on Peugeot 208, hinnalla 35,94 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 28,21 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.2/10, 25+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema on Fiat 500 AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 21,37 €/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EASY CARS -autoista kohteessa Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

EASY CARS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Easy-Cars
Osoite: Kiev Zhuliany - Airport, 03036
Puhelinnumero: +38044 227 72 12
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

EASY CARS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

EASY CARS-autovuokraus lentokentiltä

EASY CARS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Kiev 7.8 km / 4.85 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kiev Zhuliany Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EASY CARS